Jobs

Vacatures binnen uw transportbedrijf in Eigenbrakel

Ben jij op zoek naar een baan in een bedrijf gespecialiseerd in het vervoeren van pakketten en personen? Het transportbedrijf in Eigenbrakel, Style Product, nodigt u uit om zijn vacatures te ontdekken.

Word een professionele chauffeur met Style Product

Wil je een professionele transporteur worden in Brussel en omstreken? Ben je autonoom, gepassioneerd en heb je een goed gevoel voor luisteren, ontdek dan de rekruteringsdienst van Style Product. Binnen een autonoom en gekwalificeerd team zorgt Style Product, uw bedrijf voor alle soorten transport, ervoor dat nieuwe gepassioneerde en competente talenten worden aangeworven met diepgaande knowhow in het transport van pakketten en mensen. Style Product biedt u namelijk een volledige opleiding en een continue begeleiding aan om u vertrouwd te maken met haar diensten in het vervoer van pakjes en personen. Daarnaast heet het bedrijf u welkom in een ervaren en enthousiast team en is het uitgerust met state-of-the-art high-performance voertuigen. Uw transportbedrijf in Eigenbrakel is voortdurend op zoek naar nieuwe dynamische en vrijwillige profielen om het expresvervoer van pakjes en personen te verzekeren. Of je nu een beginner of een expert bent, aarzel niet om je CV te sturen om deel uit te maken van het dynamische team van Style Product.
Foto van een vergrootglas style product

Op zoek naar chauffeur met voertuig

    * Ces champs sont obligatoires

    Nous nous engageons à ce que la collecte et le traitement de vos données effectuées à partir du présent site internet soit conforme à la loi informatique et libertés et au règlement général sur la protection des données personnelles (RGPD). Afin d’exercer vos droits, notamment d’accès, de correction ou de retrait de vos données personnelles collectées via ce formulaire, consultez notre Politique de confidentialité.

    Voor meer details over rekrutering binnen uw transportbedrijf in Eigenbrakel, aarzel niet om contact op te nemen met uw transportbedrijf in Brussel en omstreken op 04.78.77.75.90.